Blue Phoenix Marketing / Diensten / Website onderhouden

Je website onderhouden

Als je website eenmaal staat ben je helaas niet klaar. Er bestaat een grote kans dat je gebruik maakt van een thema en/of plugins die eens in de zoveel tijd een update moeten krijgen of wellicht helemaal vernieuwd omdat ze niet meer de functionaliteit hebben die jij nodig hebt.

Wellicht wil je ook wekelijks content vernieuwen (portfolio, blog) of heb je een webshop waar je zo nu en dan een product aan wilt toevoegen of wijzigen. Teksten op de website die aangepast moeten worden zodat je vindbaar blijft in Google of een kleine aanpassing in het design omdat dat toch beter bij je past dan eerst gedacht.

Je website laten onderhouden

Bij Blue Phoenix Marketing lever ik naast het bouwen van jouw website ook ondersteuning. Of het nu gaat om een website die ik voor jou heb ontwikkeld of een website die je al hebt. We spreken samen af hoeveel uur ik maandelijks voor jou besteed aan het onderhouden van je website. Een basis voor het up-to-date houden van alle technische aspecten tot het aanvullen van content op de website/webshop zelf.

De genoemde bedragen zijn excl. btw.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.