Website onderhoud uitbesteden

Geef vandaag je website zorgen nog uit handen

Als je website eenmaal staat ben je helaas niet klaar. Er bestaat een grote kans dat je gebruik maakt van een thema en/of plugins die eens in de zoveel tijd een update moeten krijgen of wellicht helemaal vernieuwd omdat ze niet meer de functionaliteit hebben die jij nodig hebt. Net zoals je auto, heeft ook je website zo nu en dan een service beurt nodig.

Wellicht wil je ook wekelijks content vernieuwen (portfolio, blog) of heb je een webshop waar je zo nu en dan een product aan wilt toevoegen of wijzigen. Teksten op de website die aangepast moeten worden zodat je vindbaar blijft in Google of een kleine aanpassing in het design omdat dat toch beter bij je past dan eerst gedacht.

Blue Phoenix Marketing helpt jou hier graag bij.

WordPress Onderhoud

vanaf

€30/4 weken

 

Bij Blue Phoenix Marketing geloven we in het feit dat elk bedrijf een andere aanpak nodig heeft. Daarom is het belangrijk om vooraf een gesprek te voeren over de wensen en eisen van het onderhoud. Het uitvoeren van het onderhoud start bij €30,00 exclusief btw per 4 weken.

Website onderhoud

24/7 WordPress ondersteuning binnen handbereik

Bij Blue Phoenix Marketing lever ik naast het bouwen van jouw website ook ondersteuning. Of het nu gaat om een website die ik voor jou heb ontwikkeld of een website die je al hebt. We spreken samen af hoeveel uur ik maandelijks voor jou besteed aan het onderhouden van je website. Een basis voor het up-to-date houden van alle technische aspecten tot het aanvullen van content op de website/webshop zelf.