WordPress Hosting

WordPress hosting door Blue Phoenix Marketing

Wat is hosting?
Een website begint bij haar plek op het WordWideWeb. Deze plek kun je huren via verschillende aanbieders. Zij ‘hosten’ jouw website op hun servers tegen een (vast) huurtarief.

Wat kost hosting dan?
Hosting prijzen liggen mijlenver uit elkaar. De ene aanbieder kun je al terecht vanaf één euro, terwijl je bij een andere aanbieder honderden euro’s per maand kwijt bent. Dit hangt af van de grootte en mogelijkheden van je hostingpakket.

Bij het kiezen van jouw hosting pakket is het belangrijk dat je verder kijkt dan alleen de prijs. Goedkoop kan ook duurkoop zijn, maar een duur pakket betekent niet altijd dat je het beste voor jouw situatie krijgt. Misschien betaal je dan wel voor zaken die je niet gebruikt.

De oplossing: Hosting door Blue Phoenix Marketing

Bij het ontwikkelen van websites merkte ik dat er veel verschil is way wel en niet goed werkt voor een WordPress en/of WooCommerce website. Als je kiest voor een website van Blue Phoenix Marketing, waarom dan ook niet meteen een BPM Hostingpakket?

Voor een betaalbare prijs geniet jij zo van kwaliteitsvolle hosting die ook grotere websites van voldoende kracht voorziet.

Het beste aan dit pakket? Dat jij je van hosting helemaal niets hoeft aan te trekken! Je kiest jouw domeinnaam, en ik breng de rest voor je in orde.

Website Hosting

Allesomvattend pakket met hosting, back-ups en SSL

€90/jaar

 

  • Betaalbare shared hosting
  • Supersnel door SSD schijven, snelle internetverbindingen, HTTP/2…
  • Top beveiliging door verbeterde beveiliging tegen malware, hacking, DDoS…
  • Elke dag een back-up mogelijk
  • Inclusief SSL-certificaat

Website onderhoud

24/7 WordPress ondersteuning binnen handbereik

Bij Blue Phoenix Marketing lever ik naast het bouwen van jouw website ook ondersteuning. Of het nu gaat om een website die ik voor jou heb ontwikkeld of een website die je al hebt. We spreken samen af hoeveel uur ik maandelijks voor jou besteed aan het onderhouden van je website. Een basis voor het up-to-date houden van alle technische aspecten tot het aanvullen van content op de website/webshop zelf.