Blue Phoenix Marketing / Diensten / Website ontwikkelen

Je website bouwen

Een website bouwen is niet eenvoudig, dus het is begrijpelijk dat je online op zoek gaat naar hulp. Er zijn veel verschillende aanbieders, waarbij een site al gauw minstens €750 kan kosten, maar soms zelfs een prijskaartje van €5000 (of meer) heeft. Als ZZP’er snap ik dat je wellicht niet zo’n groot budget hebt, maar toch een goed werkende website wilt hebben.

Krijg de website die je altijd hebt gewild

Maar je kunt ook gratis een website bouwen?

Het klopt dat er aanbieders zijn die je ‘gratis’ een website laten bouwen. Je betaald dan alleen voor je hosting pakket. Dit klinkt heel aantrekkelijk, maar vaak is het in de praktijk lastig. Zo zit je vast aan een aantal vaste templates voor de vormgeving en soms kun je ook maar een paar pagina’s maken. Niet optimaal als je je werk wilt laten zien. Een ander nadeel wat deze aanbieders hebben is dat de website niet responsive is, waardoor dit op de telefoon niet makkelijk leesbaar is. 

Wat doet Blue Phoenix Marketing dan anders?

Als ZZP’er snap ik volkomen wat je wel en niet wilt of kunt uitgeven. Daarom zorg ik voor een volledige website. Wat versta ik onder volledig?

Wanneer je jouw website door mij laat bouwen zorg ik ervoor dat deze gebruiksvriendelijk is, een responsive design heeft en vindbaar in Google met basis SEO. Daarnaast zorg ik er ook voor dat er een Google Analytics koppeling plaats vind, een mogelijkheid voor je klanten om je in te schrijven voor je nieuwsbrief en natuurlijk dat je voldoet aan de AVG regelgeving. Afhankelijk van wat jouw doelen zijn bepalen we gezamenlijk welke pagina’s noodzakelijk zijn en hoe de website moet worden ingericht.

Naast deze punten hebben wij ook 3 feedback momenten tijdens het traject, zodat de website voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Daarbij krijg je toegang tot de website training en doe ik kosteloos kleine aanpassingen aan de website binnen 30 dagen van oplevering.

Een overzicht van een basis website

De genoemde bedragen zijn excl. btw.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.