Blue Phoenix Marketing / Diensten / Social Media

Laat Social Media geen bijzaak worden

Social media, een verzamelnaam voor verschillende platformen en dé plek waar je met je bedrijf aanwezig moet zijn. Maar wat als jij daar nu eigenlijk geentijd voor hebt? Alle tijd die je hebt steek je in je huidige werkzaamheden en klanten. Wat als je geen tijd hebt om je te verdiepen in social media en welk kanaal ideaal voor jouw bedrijf is?

Het goed onderhouden van social media kan veel tijd kosten en daardoor in de vergetelheid raken. “Oja, er moet een bericht op Instagram. Ik heb nu geen inspiratie, ik doe het morgen wel.’ En morgen heb je waarschijnlijk nog geen inspiratie, doordat je social media als een bijzaak ziet. Dat zou zonde zijn, want het is een belangrijk middel wanneer het gaat om (gratis) promotie en interactie met jouw klanten. 

Maar wees gerust, social media is mijn expertise en ik kan je helpen.

Social Media Beheer

Bij Blue Phoenix Marketing sta ik klaar om jou te helpen met het opzetten, onderhouden en laten uitblinken van jouw social media kanalen. Denk je nu ‘Maar dat kan ik toch wel zelf?’ Vast wel! Maar om een goede, constante, band op te bouwen moet je genoeg tijd en creativiteit erin steken. Social media is belangrijk voor je online imago, het bereiken van nieuwe klanten en in contact blijven met huidige klanten.

Hoe veel tijd ben jij kwijt aan het maken van één social media post? Waarschijnlijk meer dan je zou willen. Tijd die je liever in je eigen werkzaamheden zou steken. Geen zorgen meer! Je kunt het nu allemaal uit handen geven.

Geen hoofdbrekers omtrent Social Media meer

Wat doe ik voor jou? Ik neem social media volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden binnen het bedrijf. Maar je bent niet volledig out-of-the-picture. Ik ga je op de hoogte houden van wat er op social media gebeurd. Hoe doe ik dat? Als volgt:

Nadat we jouw doelen voor social media hebben besproken maak ik maandelijks een content kalender voor jou. Hierdoor heb je inzicht in wat er op jouw kanalen te staan komt en wanneer dat erop komt. Vervolgens zorg ik dat de berichten voorzien van teksten met foto’s/video’s, hashtags en eventueel bijbehorende story berichten op het juiste moment verschijnen op de tijdlijn van jouw volgers. Aan het einde van de maand evalueer ik de statistieken naar aanleiding van de opgestelde doelen. Met die gegevens werk ik vervolgens de volgende content kalender uit. Zo hoef jij geen tijd meer in social media te steken, maar weet je wel wat er gebeurd.

Wat bij mij op nummer één staat, is dat de content past bij jouw bedrijf. Dat betekend dat het past bij de stijl en dat het persoonlijk is. De intake is daarvoor belangrijk, zodat ik zoveel mogelijk leer over jouw bedrijf en wat jullie missie en visie is. Zo kun je altijd bij mij terecht voor speciale wensen of een spontane gebeurtenis die je aan de buitenwereld wilt laten zien. Ik zorg ervoor dat het online komt.

Social Media Pakketten

Social Media is persoonlijk. Vandaar dat ik met vaste pakketten werk. Zo weet ik zeker dat ik genoeg tijd heb om de juiste content voor jouw bedrijf te creëren. Maar, mocht je toch een op maat gemaakt pakket willen hebben, neem dan even contact op via het contactformulier.

Om ervoor te zorgen dat de content evalueert en verbeterd is de minimale afname 6 maanden.
De genoemde bedragen zijn excl. btw.

Zij gingen je voor

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.