Blue Phoenix Marketing / Diensten / Social Advertising

Social Advertising

Adverteren via social media

Adverteren op social media is een vak apart. De regels vanuit Facebook wat je wel en niet mag zeggen (of vragen) zijn streng, de concurrentie is groot en dan komt er nog het stukje doelgroep bepaling bij. Na een paar weken vallen de advertenties wellicht niet meer op, dus wat moet je dan aanpassen?

In de afgelopen jaren ben ik druk bezig geweest met Facebook Advertentiebeheer waarbij ik al veel heb geleerd om de valkuilen van het adverteren te ontwijken. Wat werkt wel, wat werkt niet, en hoe kan je een doelgroep net specifiek genoeg maken dat je advertentiebudget niet per ongeluk aan de verkeerde mensen op wordt gemaakt?

Aan de hand van jouw doelstelling ga ik voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat het doel wordt behaald. Is het nu conversies behalen, of emailadressen van potentiële klanten (leads) verzamelen. Ik doe mijn best om voor jou het beste resultaat te behalen.

Start vandaag met online adverteren

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.