Wat vinden klanten?

Blue Phoenix Marketing is een goede partner om mee te werken. Ze denken goed met je mee. Ik heb goede ervaring met het maken van een huisstijl, digitaliseren van mijn logo en flyers maken. Verder erg gedreven met het maken van website en het verzorgen ervan. Ze zijn zeer bedreven in WordPress.

Geoffrey DaCosta

dc logistics services

Na een tijd in gevecht te zijn geweest met het maken van mijn website besloot ik om het over te laten aan iemand die er ècht verstand van heeft. Zo kwam ik op een gegeven moment uit bij Sabina. Ze communiceert duidelijk, is vlot in haar werk en makkelijk om mee samen te werken. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat van mijn website en haar professionele werk is terug te zien in de resultaten. Ik ben eindelijk vindbaar op Google en heb een kanjer van een website! Ik krijg met de week meer fotografie aanvragen en de opdrachtgevers worden steeds groter. Het is het begin van iets waar ik al lange tijd op hoopte.

Melissa Nauta

it's about you

Ik vind het ontzettend goed wat Sabina voor mij doet. Ik geef haar mijn vrije hand in het bedenken en beheren van mijn social media kanalen.

Francisca Dongelmans

Medisch Pedicure Francisca

Ik ben zeer goed geholpen met mijn WordPress blog. Vlotte en duidelijke hulp.

Andrea van Lieshout

Run Andrea Run

Sabina heeft goed geholpen bij het ontwerpen van mijn drukwerk en hoe ik cadeauverpakkingen in de salon kon vormgeven.

Yvette Hofstede

Amber Hair

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.