Jouw webshop op maat

Je webshop moet conversies opleveren. Maar, deze moet ook bij jou passen én jouw ideale klant aanspreken. Zelf een webshop maken is niet eenvoudig, dus het is begrijpelijk dat je op zoek gaat naar hulp. Met alle aanbieders die er zijn kan het moeilijk zijn om te beslissen wie er bij jou past. Neem daarbij nog dat een webshop al gauw minstens €1.999 kan kosten, maar soms zelfs een prijskaartje van €5.000 of €10.000 heeft. Als mede-ZZP’er snap ik dat dit misschien niet in jouw budget valt, maar dat je toch een goed werkende webshop wilt hebben. En met goed werkende bedoel ik dat de webshop er goed uitziet, op alle apparaten goed werkt, makkelijk te gebruiken is en aanzet tot actie om aanvragen en verkopen te genereren.

Een webshop die werkt voor jouw bedrijf

Om een goed werkende webshop te krijgen, heb je een goede basis nodig. Vandaar ga dat ik in eerste instantie met jou in gesprek ga. Wat ga je verkopen? Wie is jouw ideale klant en wat wil je aan hen uitstralen?

Vanuit mijn opleiding als Interaction Designer vind ik het belangrijk om te werken vanuit een goed onderbouwd idee. De webshop die moet ontstaan, daar is goed over nagedacht en gebruiksvriendelijk ingericht.

Voor het bouwen van een webshop maak ik altijd gebruik van WordPress en WooCommerce, in combinatie met Divi. Ik kies voor Divi, omdat dit een gebruiksvriendelijk systeem is waarmee ook jij jouw website gemakkelijk kunt bijhouden. Zo ben jij niet voor elk klein dingetje van mij afhankelijk, al zal ik jouw website met alle liefde na oplevering blijven onderhouden. Door WordPress als basis te nemen van jouw webshop heb je meer vrijheden als het gaat om het aanmaken van informatieve pagina’s, dan wanneer je koest voor een standaard webshop programma.

Pakketten

Basis webshop

 • 7 verschillende pagina’s
 • Een uniek en responsive design
 • Inrichten van WooCommerce
 • Invoer van 20 producten*
 • Koppeling met betaalsysteem**
 • Uitleg van het systeem
 • Premium thema t.w.v. 249,-
 • Inclusief 1 correctieronde

€999,-

 

 

PRO Website

 • 10 verschillende pagina’s
 • Een uniek en responsive design
 • Inrichten van WooCommerce
 • Invoer van 50 producten*
 • Koppeling met betaalsysteem**
 • Koppeling met boekhoudprogramma**
 • Basis SEO 
 • Uitleg van het systeem
 • Premium thema t.w.v. 249,-
 • Inclusief 2 correctierondes

€1799,-

Website op maat

Misschien heb je wel meer producten om te verkopen? Wil je extra pagina’s toevoegen voor meer uitleg? Heb je wellicht hulp nodig bij het schrijven van teksten? Of ben je eigenlijk ook nog op zoek naar een logo en huisstijl?

Alles is mogelijk, neem contact op voor de prijs van een Maatwerk Webshop

Op aanvraag

*Onder producten worden alle variabelen individueel geteld. VB. Een t-shirt in 3 maten wordt gerekend als 3 producten.

** Kosten voor koppelingen met externe partijen worden niet meegenomen in de offerte en dienen zelfstandig afgesloten en betaald te worden.

1

Mijn werkwijze

2

3

Ik heb jouw visie nodig. Daarom begin ik met een telefonische intake. Dit gesprek gebruik ik om een beeld te krijgen van wat jij belangrijk vind en precies wilt hebben. Dat wordt de basis om voor mij een webshop te maken die 100% bij jou en het bedrijf past. Daarnaast zal ik je vragen om een moodboard te maken van elementen die jij belangrijk vindt, webshop elementen waar jij blij van wordt en zeker niet onbelangrijk, die je echt niet wilt vinden in je eigen webshop.

Ik ga voor je aan de slag. Ik vertaal jouw wensen uit het gesprek naar een conversiegericht en uniek design. Hier kun jij vervolgens feedback op geven en na volledig akkoord op de eerste schetsen ga ik aan de slag met de realisatie van jouw design.

Jij hebt een akkoord gegeven op het design! Nu ga ik aan de slag met het leukste deel, de digitale ontwikkeling van alle webshop pagina’s. Een gebruiksvriendelijke webshop waar al jouw wensen in terugkomen. Voor deze fase heb ik van jou de teksten en beelden nodig die ik kan gebruiken in jouw webshop. Denk hierbij aan de afgesproken pagina’s, maar ook de producten/diensten die verkocht gaan worden! Heb je hulp nodig bij het schrijven of wil je feedback? Dan kan dat! Geef het vooral aan en ik plan hier wat tijd voor in.

Als de webshop bijna klaar is, geef ik het stokje tijdelijk over aan jou. Hier kun jij namelijk een laatste check doen op alle pagina’s van de website voor je een akkoord geeft dat de webshop online mag gaan!

De laatste feedback punten worden door mij verwerkt en ik zet alles klaar om de webshop live te laten gaan. Na een allerlaatste check lanceren we jouw webshop en gaat deze live! 🥳

Wil je eigenlijk een website zonder webshop?  Kijk dan bij Website op maat.

Voorgaande webshop projecten

Herzog Medical

Website & Webshop

Illuminon

Website & Webshop

compry recovery

Website & Webshop

Herzog Medical b2b

Webshop

Herzog Medical

Website & Webshop

Illuminon

Website & Webshop

compry recovery

Website & Webshop

dc logistics services

Website

Herzog Medical b2b

Webshop

Notes from others

Ik ben onwijs blij met het eindresultaat van mijn website en haar professionele werk is terug te zien in de resultaten. Ik ben eindelijk vindbaar op Google en heb een kanjer van een website! Ik krijg met de week meer fotografie aanvragen en de opdrachtgevers worden steeds groter.

Melissa Nauta

Sabina heeft mij goed geholpen bij het opstarten van mijn bedrijf. Mijn gehele huisstijl is ontwikkeld en met kwaliteit afgeleverd. In de afgelopen jaren heeft ze ook klaar gestaan om de website actueel te houden en mee te denken aan content.

Geoffrey daCosta

Ik ben zeer goed geholpen met mijn WordPress blog. Vlotte en duidelijke hulp.

Andrea van Lieshout

Klaar voor een nieuwe webshop?