Jouw webshop op maat

Je webshop moet conversies opleveren. Maar, deze moet ook bij jou passen én jouw ideale klant aanspreken. Zelf een webshop maken is niet eenvoudig, dus het is begrijpelijk dat je op zoek gaat naar hulp. Met alle aanbieders die er zijn kan het moeilijk zijn om te beslissen wie er bij jou past. Neem daarbij nog dat een webshop al gauw minstens €1.999 kan kosten, maar soms zelfs een prijskaartje van €5.000 of €10.000 heeft. Als mede-ZZP’er snap ik dat dit misschien niet in jouw budget valt, maar dat je toch een goed werkende webshop wilt hebben. En met goed werkende bedoel ik dat de webshop er goed uitziet, op alle apparaten goed werkt, makkelijk te gebruiken is en aanzet tot actie om aanvragen en verkopen te genereren.

Een webshop die werkt voor jouw bedrijf

Om een goed werkende webshop te krijgen, heb je een goede basis nodig. Vandaar ga dat ik in eerste instantie met jou in gesprek ga. Wat ga je verkopen? Wie is jouw ideale klant en wat wil je aan hen uitstralen?

Vanuit mijn opleiding als Interaction Designer vind ik het belangrijk om te werken vanuit een goed onderbouwd idee. De webshop die moet ontstaan, daar is goed over nagedacht en gebruiksvriendelijk ingericht.

Voor het bouwen van een webshop maak ik altijd gebruik van WordPress en WooCommerce, in combinatie met Divi. Ik kies voor Divi, omdat dit een gebruiksvriendelijk systeem is waarmee ook jij jouw website gemakkelijk kunt bijhouden. Zo ben jij niet voor elk klein dingetje van mij afhankelijk, al zal ik jouw website met alle liefde na oplevering blijven onderhouden. Door WordPress als basis te nemen van jouw webshop heb je meer vrijheden als het gaat om het aanmaken van informatieve pagina’s, dan wanneer je koest voor een standaard webshop programma.

Wat is er voor jou mogelijk?

Bij Blue Phoenix Marketing maken wij elke webshop op maat. Vandaar dat het noodzakelijk is om vooraf (telefonisch) een gesprek te voeren over de wensen en eisen voor de webshop. Aan de hand van dat gesprek zal er een offerte worden gerealiseerd met een oplevertermijn.

1

Mijn werkwijze

2

3

Ik heb jouw visie nodig. Daarom begin ik met een telefonische intake. Dit gesprek gebruik ik om een beeld te krijgen van wat jij belangrijk vind en precies wilt hebben. Dat wordt de basis om voor mij een webshop te maken die 100% bij jou en het bedrijf past. Daarnaast zal ik je vragen om een moodboard te maken van elementen die jij belangrijk vindt, webshop elementen waar jij blij van wordt en zeker niet onbelangrijk, die je echt niet wilt vinden in je eigen webshop.

Ik ga voor je aan de slag. Ik vertaal jouw wensen uit het gesprek naar een conversiegericht en uniek design. Hier kun jij vervolgens feedback op geven en na volledig akkoord op de eerste schetsen ga ik aan de slag met de realisatie van jouw design.

Jij hebt een akkoord gegeven op het design! Nu ga ik aan de slag met het leukste deel, de digitale ontwikkeling van alle webshop pagina’s. Een gebruiksvriendelijke webshop waar al jouw wensen in terugkomen. Voor deze fase heb ik van jou de teksten en beelden nodig die ik kan gebruiken in jouw webshop. Denk hierbij aan de afgesproken pagina’s, maar ook de producten/diensten die verkocht gaan worden! Heb je hulp nodig bij het schrijven of wil je feedback? Dan kan dat! Geef het vooral aan en ik plan hier wat tijd voor in.

Als de webshop bijna klaar is, geef ik het stokje tijdelijk over aan jou. Hier kun jij namelijk een laatste check doen op alle pagina’s van de website voor je een akkoord geeft dat de webshop online mag gaan!

De laatste feedback punten worden door mij verwerkt en ik zet alles klaar om de webshop live te laten gaan. Na een allerlaatste check lanceren we jouw webshop en gaat deze live! 🥳

Wil je eigenlijk een website zonder webshop?  Kijk dan bij Website op maat.

Voorgaande webshop projecten

SHE Coaching website bouwen

SHE Coaching

Website & Webshop

Coming soon

Herzog Medical

Website & Webshop

Illuminon

Website & Webshop

compry recovery

Website & Webshop

Herzog Medical b2b

Webshop

Herzog Medical

Website & Webshop

Illuminon

Website & Webshop

compry recovery

Website & Webshop

dc logistics services

Website

SHE Coaching website bouwen

SHE Coaching

Website & Webshop

Coming soon

Herzog Medical b2b

Webshop

Notes from others

Ik ben onwijs blij met het eindresultaat van mijn website en haar professionele werk is terug te zien in de resultaten. Ik ben eindelijk vindbaar op Google en heb een kanjer van een website! Ik krijg met de week meer fotografie aanvragen en de opdrachtgevers worden steeds groter.

Melissa Nauta

Sabina heeft mij goed geholpen bij het opstarten van mijn bedrijf. Mijn gehele huisstijl is ontwikkeld en met kwaliteit afgeleverd. In de afgelopen jaren heeft ze ook klaar gestaan om de website actueel te houden en mee te denken aan content.

Geoffrey daCosta

Ik ben zeer goed geholpen met mijn WordPress blog. Vlotte en duidelijke hulp.

Andrea van Lieshout

Veelgestelde vragen

Maar je kunt ook gratis een webshop bouwen?

Het klopt dat er aanbieders zijn die je ‘gratis’ een webshop laten bouwen. Je betaald dan alleen voor je hosting pakket. Dit klinkt heel aantrekkelijk, maar vaak is het in de praktijk lastig. Zo zit je vast aan een aantal vaste templates voor de vormgeving en soms kun je ook maar een paar pagina’s maken. Niet optimaal als je je werk wilt laten zien. Een ander nadeel wat deze aanbieders hebben is dat de webshop niet responsive is, waardoor dit op de telefoon niet makkelijk leesbaar is. En dat terwijl mensen ruim 70% van de tijd hun mobiel gebruiken om dingen op te zoeken.

Wanneer kun je starten met mijn nieuwe webshop?

Dat verschilt! Het is namelijk afhankelijk van hoe vol mijn agenda op dat moment is, maar over het algemeen probeer ik binnen een week het intake gesprek met jou te voeren.

Aan de hand van ons gesprek kan ik inventariseren wat jij wilt en kan ik zo nodig een offerte op maat maken. Zodra jij daar akkoord op geeft, blokkeer ik de benodigde uren in mijn agenda en gaan wij samen aan de slag! Jij kan dan alvast beginnen met de voorbereidingen. Foto’s uitzoeken, eventueel een photoshoot plannen en teksten schrijven. Het is belangrijk dat ik dit allemaal vooraf heb, dus daar heb jij dan mooi de tijd voor.

Als je erover denkt om een nieuwe webshop te laten bouwen door mij vraag dan zeker even een vrijblijvende intake aan! Zin om je te spreken. 😃 ➞ Ja, ik wil direct een vrijblijvende intake aanvragen

Hoelang duurt het voor mijn nieuwe webshop af is?

Dit is afhankelijk van hoe snel wij samen alles doorlopen. Zo heb ik tussendoor feedback van jou nodig en moet je mij natuurlijk (vooraf) content (foto’s en teksten) aanleveren voor de webshop, inclusief alle producten en hun informatie.

Hoe sneller wij onderling schakelen, hoe sneller jouw webshop live kan. Over het algemeen duurt het proces zo’n 6 tot 10 weken.

Heb je een hele strakke deadline in gedachten? Laat het mij dan weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl, wat nu?

Geen enkel probleem. Een logo met bijbehorende huisstijl is wel de basis voor de webshop. Vandaar dat je eerst dat zult moeten regelen.

Hoe je dat kunt regelen? Dat kan ook via mij!

Stuur mij een mailtje en we pakken dit eerst samen op.

Hoe veel kost een nieuwe website?

Dat ligt er aan welke functionaliteiten je wilt op de website en hoe snel deze af moet zijn. Mijn starttarief ligt bij €999,00 exclusief btw.

Kosten voor koppelingen met externe partijen worden niet meegenomen in de offerte en dienen zelfstandig afgesloten en betaald te worden.