Jouw nieuwe WordPress
website laten maken

Je website is een belangrijk communicatiemiddel voor jouw bedrijf. Maar, deze moet wel bij jou passen én jouw ideale klant aanspreken. De website zelf maken is niet eenvoudig, dus het is begrijpelijk dat je online op zoek gaat naar hulp. Er zijn veel verschillende aanbieders, waarbij een volledige website al gauw minstens €2.500 kan kosten, maar soms zelfs een prijskaartje van €5.000 (of meer) heeft. Als ZZP’er snap ik dat je wellicht niet zo’n groot budget hebt, maar toch een goed werkende website wilt hebben. En met goed werkende bedoel ik dat de website er goed uitziet, op alle apparaten goed werkt, makkelijk te gebruiken is en aanzet tot actie om aanvragen en verkopen te genereren.

Een website die werkt voor jouw bedrijf

Om een goed werkende website te krijgen, heb je een goede basis nodig. Vandaar ga dat ik in eerste instantie met jou in gesprek ga. Waarom wil je een website, en wat is het doel van de website? Wie is jouw ideale klant en wat wil je aan hen uitstralen?

Vanuit mijn opleiding als Interaction Designer vind ik het belangrijk om te werken vanuit een goed onderbouwd idee. De website die moet ontstaan, daar is goed over nagedacht en gebruiksvriendelijk ingericht.

Voor het bouwen van een website maak ik altijd gebruik van WordPress, in combinatie met Divi of Elementor. Ik kies voor Divi en Elementor, omdat dit gebruiksvriendelijke systemen zijn waarmee ook jij jouw website gemakkelijk kunt bijhouden. Zo ben jij niet voor elk klein dingetje van mij afhankelijk, al zal ik jouw website met alle liefde na oplevering blijven onderhouden.

Wat is er voor jou mogelijk?

Bij Blue Phoenix Marketing maken wij elke website op maat. Vandaar dat het noodzakelijk is om vooraf (telefonisch) een gesprek te voeren over de wensen en eisen voor de website. Aan de hand van dat gesprek zal er een offerte worden gerealiseerd met een oplevertermijn.

Door mij ontworpen & ontwikkelde website’s

Herzog Medical

Website & Webshop

compry recovery

Website & Webshop

dc logistics services

Website

It's About You

Website

SHE Coaching website bouwen

SHE Coaching

Website & Webshop

Coming soon

Voices2Connect website bouwen

Voices2Connect

Website

Illuminon website bouwen

Illuminon

Website & Webshop

Herzog Medical website bouwen

Herzog Medical

Website & Webshop

dc logistics services website bouwen

dc logistics services

Website

Blue Phoenix Marketing website bouwen

Blue Phoenix Marketing

Website & Webshop

Compry Recovery website bouwen

compry recovery

Website & Webshop

It's About You Fotografie website bouwen

It's About You

Website

Herzog Medical b2b website bouwen

Herzog Medical b2b

Webshop

Tevreden ondernemers vertellen…

Ik ben onwijs blij met het eindresultaat van mijn website en haar professionele werk is terug te zien in de resultaten. Ik ben eindelijk vindbaar op Google en heb een kanjer van een website! Ik krijg met de week meer fotografie aanvragen en de opdrachtgevers worden steeds groter.

Melissa Nauta
it’s about you fotografie

Sabina is een topper! Ze heeft een prachtige website voor mijn bedrijf gemaakt en daarbij precies aangevoeld wat mijn wensen waren. Ze kwam zelf ook met ideeën over de vormgeving en tekst waar ik zelf niet aan gedacht had. Vakkundig en creatief. Ook niet te beroerd om iets extra te doen wat niet besproken was. Heel blij met haar hulp en resultaten!

Rianne van der Woning
SHE Coaching

Sabina heeft mij super goed geholpen met aanpassingen op mijn website. Precies wat ik wilde heeft ze gerealiseerd. Ook toen ik er niet helemaal uit kwam later heeft ze snel en goed geholpen. Zeker een aanrader 😊!

Emily Rosalia
Emily Rosalia Film & Fotografie

Veelgestelde vragen

Maar je kunt ook gratis een website bouwen?

Het klopt dat er aanbieders zijn die je ‘gratis’ een website laten bouwen. Je betaald dan alleen voor je hosting pakket. Dit klinkt heel aantrekkelijk, maar vaak is het in de praktijk lastig. Zo zit je vast aan een aantal vaste templates voor de vormgeving en soms kun je ook maar een paar pagina’s maken. Niet optimaal als je je werk wilt laten zien. Een ander nadeel wat deze aanbieders hebben is dat de website niet responsive is, waardoor dit op de telefoon niet makkelijk leesbaar is. En dat terwijl mensen ruim 70% van de tijd hun mobiel gebruiken om dingen op te zoeken.

Wanneer kun je starten met mijn nieuwe website?

Dat verschilt! Het is namelijk afhankelijk van hoe vol mijn agenda op dat moment is, maar over het algemeen probeer ik binnen een week het intake gesprek met jou te voeren.

Aan de hand van ons gesprek kan ik inventariseren wat jij wilt en kan ik zo nodig een offerte op maat maken. Zodra jij daar akkoord op geeft, blokkeer ik de benodigde uren in mijn agenda en gaan wij samen aan de slag! Jij kan dan alvast beginnen met de voorbereidingen. Foto’s uitzoeken, eventueel een photoshoot plannen en teksten schrijven. Het is belangrijk dat ik dit allemaal vooraf heb, dus daar heb jij dan mooi de tijd voor.

Als je erover denkt om een nieuwe website te laten bouwen door mij vraag dan zeker even een vrijblijvende intake aan! Zin om je te spreken. 😃 ➞ Ja, ik wil direct een vrijblijvende intake aanvragen

Hoelang duurt het voor mijn nieuwe website af is?

Dit is afhankelijk van hoe snel wij samen alles doorlopen. Zo heb ik tussendoor feedback van jou nodig en moet je mij natuurlijk (vooraf) content (foto’s en teksten) aanleveren voor de website.

Hoe sneller wij onderling schakelen, hoe sneller jouw website live kan. Over het algemeen duurt het proces zo’n 4 tot 8 weken.

Heb je een hele strakke deadline in gedachten? Laat het mij dan even weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl, wat nu?

Geen enkel probleem. Een logo met bijbehorende huisstijl is wel de basis voor de nieuwe website. Vandaar dat je eerst dat zult moeten regelen.

Hoe je dat kunt regelen? Dat kan ook via mij! 

Stuur mij een mailtje en we pakken dit eerst samen op.

Hoe veel kost een nieuwe website?

Dat ligt er aan welke functionaliteiten je wilt op de website en hoe snel deze af moet zijn. Mijn starttarief ligt bij €699,00 exclusief btw.