Een nieuwe website laten maken

Je website is een belangrijk communicatiemiddel voor jouw bedrijf. Maar, deze moet wel bij jou passen én jouw ideale klant aanspreken. De website zelf maken is niet eenvoudig, dus het is begrijpelijk dat je online op zoek gaat naar hulp. Er zijn veel verschillende aanbieders, waarbij een site al gauw minstens €1.000 kan kosten, maar soms zelfs een prijskaartje van €5.000 (of meer) heeft. Als ZZP’er snap ik dat je wellicht niet zo’n groot budget hebt, maar toch een goed werkende website wilt hebben. En met goed werkende bedoel ik dat de website er goed uitziet, op alle apparaten goed werkt, makkelijk te gebruiken is en aanzet tot actie om aanvragen en verkopen te genereren.

Een website die werkt voor jouw bedrijf

Om een goed werkende website te krijgen, heb je een goede basis nodig. Vandaar ga dat ik in eerste instantie met jou in gesprek ga. Waarom wil je een website, en wat is het doel van de website? Wie is jouw ideale klant en wat wil je aan hen uitstralen?

Vanuit mijn opleiding als Interaction Designer vind ik het belangrijk om te werken vanuit een goed onderbouwd idee. De website die moet ontstaan, daar is goed over nagedacht en gebruiksvriendelijk ingericht.

Voor het bouwen van een website maak ik altijd gebruik van WordPress, in combinatie met Divi. Ik kies voor Divi, omdat dit een gebruiksvriendelijk systeem is waarmee ook jij jouw website gemakkelijk kunt bijhouden. Zo ben jij niet voor elk klein dingetje van mij afhankelijk, al zal ik jouw website met alle liefde na oplevering blijven onderhouden.

Mijn werkwijze

Stap 1. Ik heb jouw visie nodig. Daarom begin ik met een een intake. Deze kan fysiek op locatie plaats vinden, of online via Zoom. Dit gesprek gebruiken wij om een beeld te krijgen van wat jij belangrijk vind en precies wilt hebben. Dat wordt de basis om voor mij een website te maken die 100% bij jou en het bedrijf past.

Stap 2. Ik ga voor je aan de slag. Ik vertaal jouw wensen uit het gesprek naar een conversiegericht en uniek design. Hier kun jij vervolgens feedback op geven en na volledig akkoord op de homepage ga ik aan de slag met de rest van jouw pagina’s.

Stap 3. Jij hebt een akkoord gegeven op het design en de homepage! Nu ga ik aan de slag met het leukste deel, de rest van jouw website bouwen. Een gebruiksvriendelijke website waar al jouw wensen in terugkomen. Voor deze face heb ik van jou de teksten en beelden nodig die ik kan gebruiken op jouw website. Heb je hulp nodig bij het schrijven of wil je feedback? Dan kan dat! Geef het vooral aan en ik plan hier wat tijd voor in.

Stap 4. Als de website bijna klaar is, geef ik het stokje tijdelijk over aan jou. Hier kun jij namelijk een laatste check doen op alle pagina’s van de website voor je een akkoord geeft dat de website online mag gaan!

Stap 5. De laatste feedback punten worden door mij verwerkt en ik zet alles klaar om de website live te laten gaan. Na een allerlaatste check lanceren we jouw website en gaat deze live! 🥳

Website pakketten

Basic website

499

excl btw

 • 7 verschillende pagina's
 • Een uniek en responsive design
 • Uitleg van het systeem
 • Premium thema t.w.v. 249,-
 • Inclusief 1 correctieronde

Complete website

799

excl btw

 • Alles van basic, plus...
 • 3 extra pagina's
 • Basis SEO voor betere vindbaarheid
 • Koppeling met Google Analytics
 • Inclusief 2 correctierondes

PRO website

999

excl btw

 • Alles van compleet, plus...
 • Koppeling met MailBlue/Mailchimp
 • Integratie webshop & betaalsysteem
 • Tripwire pagina met tijdelijk aanbod
 • Conversiegerichte opt-in pagina

Heb je iets extra's nodig?

De genoemde pakketten zijn een mooie basis voor een indicatie van de investering. Toch kan het zo zijn dat jouw wensen niet aansluiten bij de benoemde opties. Vandaar dat ik ook een website op maat aanbied.

Misschien heb jij wel meer pagina’s nodig? Wil je dat er specifieke acties kunnen worden uitgevoerd op de website. Heb je wellicht hulp nodig bij het schrijven van teksten? Of ben je eigenlijk ook nog op zoek naar een logo en huisstijl?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en dan kijken wij samen naar een passende oplossing voor jou!

Ik ben onwijs blij met het eindresultaat van mijn website en haar professionele werk is terug te zien in de resultaten. Ik ben eindelijk vindbaar op Google en heb een kanjer van een website! Ik krijg met de week meer fotografie aanvragen en de opdrachtgevers worden steeds groter.

Melissa Nauta

it's about you photography

Blue Phoenix Marketing heeft mij goed geholpen bij het opstarten van mijn bedrijf. Mijn gehele huisstijl is ontwikkeld en met kwaliteit afgeleverd. In de afgelopen jaren heeft ze ook klaar gestaan om de website actueel te houden en mee te denken aan content.

Geoffrey DaCosta

dc logistics services

Veelgestelde vragen

Het klopt dat er aanbieders zijn die je ‘gratis’ een website laten bouwen. Je betaald dan alleen voor je hosting pakket. Dit klinkt heel aantrekkelijk, maar vaak is het in de praktijk lastig. Zo zit je vast aan een aantal vaste templates voor de vormgeving en soms kun je ook maar een paar pagina’s maken. Niet optimaal als je je werk wilt laten zien. Een ander nadeel wat deze aanbieders hebben is dat de website niet responsive is, waardoor dit op de telefoon niet makkelijk leesbaar is. En dat terwijl mensen ruim 70% van de tijd hun mobiel gebruiken om dingen op te zoeken.

Dat verschilt! Het is namelijk afhankelijk van hoe vol mijn agenda op dat moment is, maar over het algemeen probeer ik binnen een week het intake gesprek met jou te voeren. Aan de hand van ons gesprek kan ik inventariseren wat jij wilt en kan ik zo nodig een offerte op maat maken. Zodra jij daar akkoord op geeft, blokkeer ik de benodigde uren in mijn agenda en gaan wij samen aan de slag! Jij kan dan alvast beginnen met de voorbereidingen. Foto’s uitzoeken, eventueel een fotoshoot plannen en teksten schrijven. Het is belangrijk dat ik dit allemaal vooraf heb, dus daar heb jij dan mooi de tijd voor. Als je erover denkt om een nieuwe website te laten bouwen door mij vraag dan zeker even een vrijblijvende intake aan! Zin om je te spreken. 😃 ➞ Ja, ik wil direct een vrijblijvende intake aanvragen

Dit is afhankelijk van hoe snel wij samen alles doorlopen. Zo heb ik tussendoor feedback van jou nodig en moet je mij natuurlijk (vooraf) content (foto’s en teksten) aanleveren voor de website.

Hoe sneller wij onderling schakelen, hoe sneller jouw website live kan. Over het algemeen duurt het proces zo’n 4 tot 8 weken.

Heb je een hele strakke deadline in gedachten? Laat het mij dan even weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Geen enkel probleem. Een logo met bijbehorende huisstijl is wel de basis voor de nieuwe website. Vandaar dat je eerst dat zult moeten regelen.

Hoe je dat kunt regelen? Dat kan ook via mij! 

Stuur mij een mailtje en we pakken dit eerst samen op.

Heb je nog een andere vraag? Stuur me dan even een DM via Instagram (@bluephoenixmarketing) of mail me via sabina@bluephoenixmarketing.nl

Heb je nog vragen over jouw nieuwe website die werkt voor jouw bedrijf?