Jouw website op maat

Je website is een belangrijk communicatiemiddel voor jouw bedrijf. Maar, deze moet wel bij jou passen én jouw ideale klant aanspreken. De website zelf maken is niet eenvoudig, dus het is begrijpelijk dat je online op zoek gaat naar hulp. Er zijn veel verschillende aanbieders, waarbij een site al gauw minstens €1.000 kan kosten, maar soms zelfs een prijskaartje van €5.000 (of meer) heeft. Als ZZP’er snap ik dat je wellicht niet zo’n groot budget hebt, maar toch een goed werkende website wilt hebben. En met goed werkende bedoel ik dat de website er goed uitziet, op alle apparaten goed werkt, makkelijk te gebruiken is en aanzet tot actie om aanvragen en verkopen te genereren.

Een website die werkt voor jouw bedrijf

Om een goed werkende website te krijgen, heb je een goede basis nodig. Vandaar ga dat ik in eerste instantie met jou in gesprek ga. Waarom wil je een website, en wat is het doel van de website? Wie is jouw ideale klant en wat wil je aan hen uitstralen?

Vanuit mijn opleiding als Interaction Designer vind ik het belangrijk om te werken vanuit een goed onderbouwd idee. De website die moet ontstaan, daar is goed over nagedacht en gebruiksvriendelijk ingericht.

Voor het bouwen van een website maak ik altijd gebruik van WordPress, in combinatie met Divi. Ik kies voor Divi, omdat dit een gebruiksvriendelijk systeem is waarmee ook jij jouw website gemakkelijk kunt bijhouden. Zo ben jij niet voor elk klein dingetje van mij afhankelijk, al zal ik jouw website met alle liefde na oplevering blijven onderhouden.

Wat is er voor jou mogelijk?

Bij Blue Phoenix Marketing maken wij elke website op maat. Vandaar dat het noodzakelijk is om vooraf (telefonisch) een gesprek te voeren over de wensen en eisen voor de website. Aan de hand van dat gesprek zal er een offerte worden gerealiseerd met een oplevertermijn.

1

Mijn werkwijze

2

3

Ik heb jouw visie nodig. Daarom begin ik met een telefonische intake. Dit gesprek gebruik ik om een beeld te krijgen van wat jij belangrijk vind en precies wilt hebben. Dat wordt de basis om voor mij een website te maken die 100% bij jou en het bedrijf past. Daarnaast zal ik je vragen om een moodboard te maken van elementen die jij belangrijk vindt, website elementen waar jij blij van wordt en zeker niet onbelangrijk, die je echt niet wilt vinden op je eigen website.

Ik ga voor je aan de slag. Ik vertaal jouw wensen uit het gesprek naar een conversiegericht en uniek design. Hier kun jij vervolgens feedback op geven en na volledig akkoord op de homepage ga ik aan de slag met de rest van jouw pagina’s.

Jij hebt een akkoord gegeven op het design en de homepage! Nu ga ik aan de slag met het leukste deel, de rest van jouw website bouwen. Een gebruiksvriendelijke website waar al jouw wensen in terugkomen. Voor deze face heb ik van jou de teksten en beelden nodig die ik kan gebruiken op jouw website. Heb je hulp nodig bij het schrijven of wil je feedback? Dan kan dat! Geef het vooral aan en ik plan hier wat tijd voor in.

Als de website bijna klaar is, geef ik het stokje tijdelijk over aan jou. Hier kun jij namelijk een laatste check doen op alle pagina’s van de website voor je een akkoord geeft dat de website online mag gaan!

De laatste feedback punten worden door mij verwerkt en ik zet alles klaar om de website live te laten gaan. Na een allerlaatste check lanceren we jouw website en gaat deze live! 🥳

Wil je een webshop mogelijkheid hebben? Lees hier over de mogelijkheden van een WooCommerce Webshop

Voorgaande website projecten

Herzog Medical

Website & Webshop

Voices2Connect

Website

Illuminon

Website & Webshop

compry recovery

Website & Webshop

dc logistics services

Website

Blue Phoenix Marketing

Website & Webshop

It's About You

Website

Herzog Medical b2b

Webshop

SHE Coaching website bouwen

SHE Coaching

Website & Webshop

Coming soon

Voices2Connect website bouwen

Voices2Connect

Website

Illuminon website bouwen

Illuminon

Website & Webshop

Herzog Medical website bouwen

Herzog Medical

Website & Webshop

dc logistics services website bouwen

dc logistics services

Website

Blue Phoenix Marketing website bouwen

Blue Phoenix Marketing

Website & Webshop

Compry Recovery website bouwen

compry recovery

Website & Webshop

It's About You Fotografie website bouwen

It's About You

Website

Herzog Medical b2b website bouwen

Herzog Medical b2b

Webshop

Notes from others

Ik ben onwijs blij met het eindresultaat van mijn website en haar professionele werk is terug te zien in de resultaten. Ik ben eindelijk vindbaar op Google en heb een kanjer van een website! Ik krijg met de week meer fotografie aanvragen en de opdrachtgevers worden steeds groter.

Melissa Nauta

Sabina heeft mij goed geholpen bij het opstarten van mijn bedrijf. Mijn gehele huisstijl is ontwikkeld en met kwaliteit afgeleverd. In de afgelopen jaren heeft ze ook klaar gestaan om de website actueel te houden en mee te denken aan content.

Geoffrey daCosta

Ik ben zeer goed geholpen met mijn WordPress blog. Vlotte en duidelijke hulp.

Andrea van Lieshout

Veelgestelde vragen

Maar je kunt ook gratis een website bouwen?

Het klopt dat er aanbieders zijn die je ‘gratis’ een website laten bouwen. Je betaald dan alleen voor je hosting pakket. Dit klinkt heel aantrekkelijk, maar vaak is het in de praktijk lastig. Zo zit je vast aan een aantal vaste templates voor de vormgeving en soms kun je ook maar een paar pagina’s maken. Niet optimaal als je je werk wilt laten zien. Een ander nadeel wat deze aanbieders hebben is dat de website niet responsive is, waardoor dit op de telefoon niet makkelijk leesbaar is. En dat terwijl mensen ruim 70% van de tijd hun mobiel gebruiken om dingen op te zoeken.

Wanneer kun je starten met mijn nieuwe website?

Dat verschilt! Het is namelijk afhankelijk van hoe vol mijn agenda op dat moment is, maar over het algemeen probeer ik binnen een week het intake gesprek met jou te voeren.

Aan de hand van ons gesprek kan ik inventariseren wat jij wilt en kan ik zo nodig een offerte op maat maken. Zodra jij daar akkoord op geeft, blokkeer ik de benodigde uren in mijn agenda en gaan wij samen aan de slag! Jij kan dan alvast beginnen met de voorbereidingen. Foto’s uitzoeken, eventueel een photoshoot plannen en teksten schrijven. Het is belangrijk dat ik dit allemaal vooraf heb, dus daar heb jij dan mooi de tijd voor.

Als je erover denkt om een nieuwe website te laten bouwen door mij vraag dan zeker even een vrijblijvende intake aan! Zin om je te spreken. 😃 ➞ Ja, ik wil direct een vrijblijvende intake aanvragen

Hoelang duurt het voor mijn nieuwe website af is?

Dit is afhankelijk van hoe snel wij samen alles doorlopen. Zo heb ik tussendoor feedback van jou nodig en moet je mij natuurlijk (vooraf) content (foto’s en teksten) aanleveren voor de website.

Hoe sneller wij onderling schakelen, hoe sneller jouw website live kan. Over het algemeen duurt het proces zo’n 4 tot 8 weken.

Heb je een hele strakke deadline in gedachten? Laat het mij dan even weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ik heb nog geen logo en/of huisstijl, wat nu?

Geen enkel probleem. Een logo met bijbehorende huisstijl is wel de basis voor de nieuwe website. Vandaar dat je eerst dat zult moeten regelen.

Hoe je dat kunt regelen? Dat kan ook via mij! 

Stuur mij een mailtje en we pakken dit eerst samen op.

Hoe veel kost een nieuwe website?

Dat ligt er aan welke functionaliteiten je wilt op de website en hoe snel deze af moet zijn. Mijn starttarief ligt bij €499,00 exclusief btw.