Blue Phoenix Marketing / Diensten / Marketing Automation

Minder handelingen, meer leads

Marketing Automation

Ben je er helemaal klaar mee dat je alles handmatig naar je klanten moet sturen? Dat is niet meer nodig! Ik stel de Marketing Automation voor je in, waardoor jij je op andere zaken kan focussen.

Wat is Marketing Automation?

Marketing automation is het gebruikmaken van (verschillende) geautomatiseerde systemen om leads/prospects aan je te binden en door de customer journey heen te “helpen”. Door op het juiste moment bepaalde informatie aan te leveren help je jouw (potentiele) lead in het keuze proces.

Het juiste moment wordt bepaald door triggers. Denk aan een vervanging van jouw product na een bepaalde tijd. Het leveren van de informatie gaat veelal via de email.

Zo hoef je niet handmatig iedereen na een bepaald tijdsbestek een email/reminder te sturen, maar wordt dit voor je gedaan op het exact juiste moment. Maar ook informatie over bijvoorbeeld onderhoud past hier perfect bij.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.