Dit kan Blue Phoenix Marketing voor jou betekenen

Website op maat

Tijd voor een (nieuwe) website, maar geen tijd en/of kennis om dit te doen? Dan is een website op maat perfect voor jou. Ik neem jouw wensen en eisen mee in het ontwerp proces en zet de website zo voor je neer dat jij alleen de inhoudelijke teksten en/of afbeeldingen hoeft aan te leveren. Sit back and relax.

Website templates

Misschien wil je zelf aan de slag, maar weet je niet zo goed waar te beginnen qua lay-out. Voor jou heb ik een Divi template ontwikkelt. Deze is gemakkelijk aan te passen zodat de look-and-feel past bij jouw bedrijf.

Maak je eigen website (Cursus)

Wil je het hef in eigen handen nemen, maar mis je eigenlijk nog de technische kennis om te starten? Volg dan de cursus Maak je eigen website. Op je eigen tempo neem ik je mee van A-Z, krijg je handige templates om mee te beginnen en geef ik je toegang tot Divi.

Webshop op maat

Starten met een webshop,  maar geen tijd en/of kennis om dit te doen? Dan is een webshop op maat perfect voor jou. Ik neem jouw wensen en eisen mee in het ontwerp proces en zet de webshop zo voor je neer dat jij alleen de inhoudelijke teksten, afbeeldingen en product informatie hoeft aan te leveren. Sit back and relax.

WordPess onderhoud

Geen tijd om je website goed te onderhouden? Geen probleem. Met plezier zorg ik ervoor dat jouw website of webshop goed blijft draaien en eventuele content en/of producten toevoegen.

Website hosting

Ook voor je hosting kun je terecht bij Blue Phoenix Marketing. Zo heb je alles onder één dak.