Blue Phoenix Marketing / Projecten / dc logistics services

dc logistic services

Website | Huisstijl | Drukwerk

Geoffrey kwam naar mij toe toen hij net begon met dc logistic services. Er was een snelle schets gemaakt voor een logo, welke ik vervolgens heb uitgewerkt tot een volwaardige huisstijl. 

Naast de huisstijl heb ik ook de website voor Geoffrey ontwikkeld en in de loop van de jaren bijgehouden.

Wanneer er drukwerk nodig is, voor de zomer of juist kerst-actie, pak ik dit altijd voor hem op.

DC Logistics Services

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.