Jouw (freelance) marketing afdeling

Ben je op zoek naar hulp voor jouw marketing (afdeling), maar heb je geen plek of budget voor een vaste marketing medewerker? Zoek niet verder, want ik bied jou mijn freelance marketing diensten aan.

Een marketeer inzetbaar wanneer jij het nodig hebt

Door te kiezen voor Blue Phoenix Marketing kies je voor jezelf. Jij hoeft geen marketing cursussen, YouTube video’s en/of webinars meer te volgen. Met mijn kennis die ik heb opgedaan in mijn jaren als Allround Marketeer pak ik de taken op waar jij hulp bij nodig hebt, zodat jij je kunt focussen op wat jij het beste doet.

Jij zet mij in wanneer het voor jou nodig is, voor de marketing taak die op dat moment belangrijk is.

Wat kan ik voor jou betekenen?

SEO Marketing

Om goed zichtbaar te zijn via Google is SEO erg belangrijk. Het is een taak die niet eenmalig uitgevoerd kan worden maar blijvend moet worden geupdate. Ik kan je helpen met een zoekwoorden onderzoek én de implementatie hiervan.

Tekst (her)schrijven

Of het gaat om algemene teksten, of het (her)schrijven van SEO teksten. Voor alle soorten teksten kun je bij mij terecht.

Campagnes (lanceren)

Campagnes omtrent het lanceren van nieuwe producten, speciale actie periode’s en/of een lange termijn campagne. Ik kan je van A-Z helpen door het marketing proces uit handen te nemen en samen een top periode tegemoet te gaan.

Campagne rapporten

Je campagne is afgelopen, maar was het succesvol? Wat kan de volgende keer beter gaan? Antwoord op deze vragen geef ik doormiddel van een overzichtelijk rapport wat je kunt gebruiken bij je volgende campagne.

Social Media Marketing

Social Media is niet alleen het af en toe online gooien van een afbeelding en tekst. Wat wil je precies overbrengen? Ik kan zorgen voor een goede strategie die past bij jouw visie en bedrijf.

Social Media Content

Het schrijven van Social Media teksten & het ontwerpen of maken van beeldmateriaal kan allemaal uit handen worden gegeven na een gezamenlijke brainstormsessie waarna ik zorg dat jouw tijdlijn er als een geheel uit ziet.

Analytics rapporten

Hoe gebruik jij Google Analytics? Kijk je daadwerkelijk naar je statistieken of snap je er zelf niks meer van? Ik kan voor jou een overzichtelijk rapport maken met wat wél & vooral wat niet werkt.

User Experience

De gebruikerservaring is belangrijk voor iedere bezoeker, want als deze niet goed is dan verlaten ze de website zonder actie’s te ondernemen. Vanuit mijn ervaring kan ik dit proces doorlopen en aanpassingen aanraden of eventueel doen.

Doelgroep Analyse

Weet jij wie jouw doelgroep is? Is jouw doelgroep nog up to date? Indien het antwoord nee is ga ik op pad om hier een volmondige ja op te kunnen antwoorden. Want je marketing heeft geen nut, als je niet weet wie je aan wilt spreken.

Webshop Conversie flow

Hoeveel stappen moeten jouw klanten ondernemen voor ze jouw product in huis hebben? De conversie flow op jouw website is van belang voor het succesvol maken én houden van jouw webshop. Als jij denkt dat het beter kan, neem dan zeker contact op!