Online adverteren

Zorg ervoor dat je online zichtbaar bent met Social Media advertenties, of juist via Google.

Een organisch bereik, mensen die je vinden zonder dat je hoeft te betalen, is de ultieme droom. Hiervoor is het belangrijk dat je SEO goed is ingericht en up-to-date blijft. Maar soms kun je net dat beetje extra’s gebruiken. Je bedrijf in de spotlight zetten wanneer mensen op Instagram aan het scrollen zijn, of bovenaan de zoekresultaten staan wanneer mensen Google om antwoorden vragen. En ja, ook de ‘ik word achtervolgt door X bedrijf’ advertenties vallen hieronder. Maar dan zorg ik ervoor dat mensen het niet als negatief ervaren. 

Twee verschillende vormen van adverteren (zichtbaar via Facebook advertenties of Google) die afzonderlijk, maar ook zeker gezamenlijk kunnen draaien! Lees meer over iedere afzonderlijke vorm van adverteren, of neem contact met mij op en we kijken samen wat het beste bij jouw bedrijf past.

Ik zorg ervoor dat je met gesponsorde berichten jouw potentiële klanten bereikt op social media. Op deze manier zien de mensen die jou nog niet volgen op social media jouw berichten en kun je jouw potentiële klanten bereiken. Lees meer >

SEA

Adverteren is ook mogelijk via Google Adwords. Ik richt je platform in en kan deze eventueel onderhouden. Lees meer >

Enthousiast of nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een goede samenwerking begint met een goede match. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Voor je het weet breng je jouw marketing, website en/of social media naar een nieuw niveau.